Tips Perkahwinan

7 Tips Urus Wang Secara Bijak Untuk Pengantin Baru

7 Tips Urus Wang Secara Bijak Untuk Pengantin Baru
Amboi meriah juga Fesbuk gua ni dihujani dengan gambar pasangan yang baru berkahwin. Tahniahlah la gua ucapkan. Selamat pengantin baru. Maka, bermulalah tanggungjawab korang sebagai suami isteri yang sah. Jangan kumpul duit untuk buat belanja kahwin je. Kena fikir juga perbelanjaan selepas kahwin. Jangan masa kahwin makan sedap-sedap, kek lima tingkat dah sebulan kahwin asyik makan megi je. Yang dah tunang tu boleh baca juga untuk panduan di masa depan. Kau tag la pakwe kau. Jangan asyik duk tag post benda-benda sweet je kat kau pakwe kau. Kewangan dia biar power dulu kalau nak jadi ketu...
Read More